Bikelab.bg – нещо различно в интернет търговията в България!

Скъпи приятели,

Имаме удоволствието да ви представим нещо различно в интернет търговията в България. Електронният магазин www.bikelab.bg е създаден от хора като вас, каращи по пътеките на нашата родина и сме доста наясно с проблемите на велосипедния ни пазар. За това и решихме да ви предложим нещо ново:

1. Pricematch  услуга – Типична черта на българския колоездач е да търси най-доброто за трудно спестените си пари. Затова обикаля интернет пространството и търси цената, която го удовлетворява. По тази причина преработихме изцяло ценообразуването си и предлагаме цени, близки до конкуренти онлайн магазини в цяла Европа. Ако все пак нашата цена не е достатъчно добра, сме готови да ви продадем продукта на цената, посочена в друг онлайн магазин на територията на Европа при следните условия:

– стоката да е идентична със стоката в нашия магазин

– стоката да е налична в онлайн магазина

– да ни изпратите линк към въпросния продукт през формата за контакти или при коментар при вече завършена поръчка, ние ще ви потвърдим в срок до 1 работен ден дали можем да активираме сравнението

– стоки, чиято цена се образува чрез въвеждането на Промо КОД или чрез ваучер, не може да бъде взимана за Сравнението. Подобни промоции се предлагат и от BIkelab и са обвързани с лоялността на потребителите ни

– при използване на Pricematch, не се използва БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. Транспортът и наложеният платеж се поемат от купувача.

2. Безплатна доставка на закупената от вас стока на територията на България

Няма лимит за минимално поръчана стока, всичко ще ви бъде доставено до посочения от вас адрес в рамките на седмица, след като сме потвърдили поръчката ви.

  1. За велосипеди заложихме на марката RAM, която има дългогодишна традиция в производството на планински велосипеди. Добавихме и специална екстра за визуализация на видовете цветови комбинации, които може да поискате. В бъдеще ще добавим и възможности за директен ъпгрейд на вашия велосипед РАМ според вкуса ви.
  2. Другите марки, които в момента може да намерите при нас, са Sram, Rock Shox, Avid, Truvativ, Kore, Renthal, E13, Mavic, Dt Swiss, Notubes, Maxxis, SDG, Spank, Odi, Motorex, 661, Lezyne, Jagwire , Royal, Garmin, като се стремим да увеличим броя на марките в бъдеще.

Ако имате въпроси за конкретен продукт или за самия магазин, не се притеснявайте и ни пишете на [email protected] или използвайте контактната форма: http://bikelab.bg/contacts

За новости и актуални промоции следете нашата фейсбук страница: https://www.facebook.com/bikelabg

Екипът на Bikelab.bg

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>