Weldtite Pure – Натуралната козметика за твоя велосипед

Чиста и вдъхновена от природата серия продукти за висококачествена поддръжка на велосипеда

Weldtite е компания, в която от десетилетия са се отдали на разработване и производството на утвърдени професионални продукти, които са едни от най-подходящите за почистване и смазване на велосипеда. И тъй като е известно, че колоездачите са една от тези общности, които имат най-благосклонно  отношение към опазването на околната среда, Weldtite създава алтернатива на традиционните нещадящи продукти. Почистващите и смазочни препарати на компанията са напълно безвредни за природата. Така спокойно ще запазите удоволствието да се погрижите за велосипеда си, без в мислите ви да се прокрадва притеснението, че навреждате на околната среда.

Серията Pure от Weldtite е вдъхновена от природата и грижата за нея. Всеки продукт, включен в нея, съдържа натурални, биоразградими съставки. С еко приложение са и самите опаковки на продуктите Pure. Те са произведени от рециклирани материали, което ги прави сами по себе си рециклируеми.

Екологично чист гресопочистващ продукт – обезмаслител

Лесен за употреба препарат за отстраняване на грес и масло. Бързо се освобождавате от ненужната грес с няколко движения с напръскване върху веригата и венците. Може да се използва и като обезмаслител за машинка за почистване на верига. Предлага се в бутилка като спрей, без метални елементи. С аромат на портокал.

Велосипедно масло

Още един екосъобразен продукт на Weldtite, създаден изцяло от възобновяеми източници. Това е леко масло с широко приложение при всяка необходимост от смазване. Предпазва от ръжда, запрашаване и корозионно увреждане на метала.

Защитен продукт

Продукт, който връща блясъка на велосипеда след дълготрайна експлоатация. Защитава боята от вредни влияния на околната среда – слънчеви лъчи, вода, прах и предотвратява появата на корозия или оксидация на рамката.

Продуктите от серията Pure са налични в магазини DragZone, както и на Screambikes.eu

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>