Покана за три ендуро състезания в Гърция

През септември 2013 г. в Гърция се проведе първото състезание в дисциплината ендуро. Името му е Enduro Mediterraneo и ако ви е интересно, можете да гледате официалния видеоклип от него:

Enduro Mediterraneo 2013: 1st Enduro MTB race in Greece from GO experience on Vimeo.

За 2014 г. организаторите му са си поставили още по-амбициозна задача – да организират цяла верига от три състезания под същото име! Първото ще е през пролетта (12-13 април) в Ксанти, второто е лятно (28-29 юни) в Стени, Евиа, а третото ще е чак през октомври (18-19) в Пелион, Волос. И макар че повечето подробности за събитията още не са обявени, предварителното записване вече е открито. Таксата за всяко от мероприятията по принцип е 30 евро, но можете да получите и отстъпки за ранно записване. В сайта на организаторите ще намерите също така регламент (като цяло се следват правилата на Световните ендуро серии) и друга полезна информация, а както казах, скоро се очакват и детайли за отделните събития: 

http://enduromediterraneo.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>