Ски-очила и каски BRENDA SPORT

Правилната екипировка е от съществено значение за осигуряване на максимален комфорт и удобство. Ски-екипировката и облеклото са произведени с цел да бъдат едновременно функционални и модерни. Изключително важно е да използвате екипировка, докато карате ски или сноуборд, защото вероятността от нараняване на пистата е голяма. Освен това ви предпазват от студения вятър и UV-лъченията. Ако ски-екипировката ви се нуждае от свежи попълнения, dimibike.com ви предлага новите модели ски-очила и ски-каски на немския бранд BRENDA SPORT. Реално всички производители на ски-маски са унифицирали стандарта на маските. Но при избор трябва да сте наясно дали маската ще я използвате с каска или без.

Ски-каски Brenda Sport са здрави и устойчиви, изработени от противоударния ABS материал и вътрешна облицовка от полистирол. Предлагат добра аеродинамика, постигната чрез специален дизайн на корпуса. Ушите ви ще бъдат топли и защитени от меките странични подплънки, изработени от анатомичен материал. Вентилационната система е задължителен елемент и осигурява на главата подходящ температурен комфорт. Закопчалката осигурява бързо слагане и махане на каската. Важен детайл на гърба на корпуса на каски Brenda Sport е халката, през която минава лентата на ски-маската.

Огледалното покритие на ски-очила Brenda Sport Delta блокира отблясъците. Огледалните плаки са за най-яркото слънце при наличие на най-белия сняг. Излагането на UV-лъчи дори за кратко може да доведе до болезнено слънчево изгаряне на очите, наречено фотокератит. Продължителното излагане на ултравиолетови лъчи може да увреди очите ви постоянно и да доведе до формиране на катаракта и други очни заболявания. Плаките на очила за ски BRENDA SPORT напълно блокират влиянието на вредните ултравиолетови лъчи от спектъра UVA, UVB и UVC. Имайте предвид, че отблясъците от сняг в очите въздействат дори в облачни дни.

Цветът на плаката на ски-маската е съобразен с времето, в което ще ги ползваме. Жълтите и кехлибарените (оранжевите) са подходящи за мъгла. С цвета си те увеличават контраста в мъгливо време и по-добре виждате всяка бабунка на пистата и препятствията по трасето, по което се движите.

Изберете ски-маска BRENDA SPORT с двойни плаки, които не създават кондензация при формирането на топлия въздух от дъха при контакт със студената леща. Специален слой от вътрешната страна на плаките ги предпазва от изпотяване при ниски температури. А системата за вентилация Air Flow System предпазва плаките от замъгляване.

Направете своя избор в dimibike.com.