Ръкавици за колоездене от Dimibike.com

Колоезденето е професионално и комфортно, когато сте оборудвани с нужната вело екипировка. Важна част от нея са ръкавиците за колоездене. Предлагаме ви една съвременна разработка на английската фирма Trekmates. Серията Mountain XT е комбинация от качество, иновации и технологии. Качеството е резултат от професионална изработка на продуктите, така че да задоволят максимално нуждите и претенциите на съвременните потребители. Компания Трекмейтс използва различни иновации, за да може продуктите да са максимално ефективни и комфортни за клиентите. А технологиите обогатяват защитната функция на продуктите, свързани са с използване на екологични материали и предлагат отлична терморегулация на организма.

 

Онлайн магазин dimibike.com ви представя един от иновативните продукти на Trekmates – ръкавици Squid Mountain XT. Освен за някои специфични дейности, са подходящи и за колоездене. Ето какво ги различава от останалите модели:

  1. При направата им е използвана иновативната технология Ion-mask, благодарение на която материята има водоотблъскваща функция. Повърхността на ръкавици Trekmates Squid Mountain XT е покрита с полимерен микрослой от импулсно йонизиран газ, наречен плазма. Този процес протича във вакуумна камера. Благодарение на технология Ion-mask ръкавиците топлят, дори когато са намокрени. Ако върху тях попадне вода, тя се стича по повърхността като мъниста, без да влиза в контакт с материята.
  2. Stretch материя, която се разтяга и в четирите посоки. Благодарение на еластичната тъкан, ръкавици Squid Mountain XT ви прилягат като втора кожа.
  3. Проектирани с ергономична форма – естествена плавна извивка на пръстите.
  4. В зоната на дланта и пръстите има силиконово покритие, което осигурява отлично сцепление.
  5. В oбластта на китката е пришита катарама, която дава възможност да прикачите ръкавиците една към друга.
  6. Предлагат добра функционалност при възможно най-ниско тегло.

Ако практикувате редовно колоездене в хладно или студено време, от полза ще ви бъде друг също толкова функционален продукт – т.нар. маска-балаклава (или шлем-балаклава, маска за глава). Нейната роля е да защити главата и врата ви от вятър и студ. Изборът на материя е изцяло ваш – естествена коприна, Polyester с Polyamid, fleece тъкан или мерино. Всички балаклави са изключително леки, дишащи, бързосъхнещи и с отличен изолиращ ефект. Запазват излъчената от тялото топлина и в същото време позволяват на кожата да диша свободно. Повечето модели шлем-балаклава имат отвор само за очите, а ергономичната им форма следва естествените извивки на главата и лицето. Най-голямото предимство е, че могат да се ползват и под вело каска.

Оборудвайте се добре, за да бъде колоезденето не само комфортно, но и пълноценно.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>