Няколко видеоклипа от Европейското първенство по спускане и 4Х в Пампорово

Седмица след интересното международно състезание, на което страната ни бе домакин, предлагаме ви няколко видеоклипа от него. Очакваме да се появят и още, които евентуално ще добавим тук, или ще публикуваме отделно.


Някои от филмчетата са заснети просто с камера от каската, други са пипнати и монтирани по-старателно, но във всички случаи си заслужава да видите какво беше, ако не сте присъствали на място (а дори и да сте, пак не вреди!).

Започваме с клипа на нашия приятел Андрей Цолев от калната тренировка по 4Х в четвъртък. Ако сте пропуснали да го гледате в краткия репортаж на МТБ-БГ от този ден, можете да поправите този пропуск сега:

Освен по 4Х трасето, в четвъртък Зозката е навестил и The Flow, в резултат на което имаме още един клип, несъстезателен, но и не по-малко забавен:

Доста хора караха с камери на каските по трасето за спускане, но все още не са се появили всички такива записи. Засега намерихме едно кратко видео от Пресиян Нанев:

EUROPEAN CONTINENTAL CHAMPIONSHIPS 2013 on Pinkbike

Отново made in BG е и това любителско клипче, което, макар да не се отличава с високо качество на картината, е направено с желание и показва доста интересни моменти:

За десерт стигаме и до няколко чуждестранни клипа, които определено не бива да пропускате. Първите три поради технически причини не можем да вмъкнем в статията, така че към тях слагаме само връзки. Направени са от телевизионния екип на отбора Limit Racing и са по един за всеки от трите дни – петък, събота и неделя:

http://mpora.com/videos/AAdlhtcdoy60 – петък

http://mpora.com/videos/AAdliyhl32ku – събота

http://mpora.com/videos/AAdlkezn4h53 – неделя

И накрая един клип от чешкия отбор с акцент върху 4-кроса:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>