Хотел за велосипеди

Не знаете къде да съхранявате велосипеда си през есенно-зимния период?

Нямате достатъчно място в жилището си или няма друго сигурно място, където вашият велосипед  да прекара зимния период? Притеснявате се да го оставите на терасата, в мазето, в гаража или на площадката във входа? Омръзнало ли ви е в началото на всеки сезон то да е ръждясало и да е негодно за употреба? Бихте искали в първите топли пролетни дни  да отидете на разходка с велосипеда си и да не се притеснявате за неговото техническо състояние? Искате всички компоненти да работят като нови и следващия сезон?

В такъв случай трябва да подготвите велосипеда си за зимния период. Много хора мислят,  че е достатъчно само да оставят колелото си на сухо място до следващия пътq когато ще им се наложи да го ползват. Това не е съвсем така. За велосипеда е важно да е на сухо и по възможност топло място, без влага. Ако искате компонентите да работят добре и следващия сезон, трябва да се подготвят за периода, в който няма да бъдат използвани.

Ние ще се погрижим за вашия проблем. Новата услуга, която предлагаме, се нарича  „Хотел за велосипеди“.

Какво означава това?  Може да оставите велосипеда си за пълна профилактика и престой  в периода от месец  октомври до 28.02.2014 г. През това време ние ще почистим, смажем, гресираме и центроваме всички възли и компоненти по велосипеда и след това ще го съхраняваме до 28.02.2014.

Цената за услугата е: 60 лв. пълна профилактика + 40 лв престой = 100 лв.

Предлагаме ви намаление на услугата с 40% . Може да се възползвате от нашето предложение само за 60 лв.

Настоящата оферта важи за магазините, които се намират на бул. „Тотлебен“ 38 (на вело алеята на „Цар Борис“) и бул. „Дертлиев“ 42 (Люлин 7).

Очакваме ви!

Bike Store Extreme

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>