Лонгбордове Tempish в Dimibike.com

Карането на лонгборд е сходно с това да се качите на добре познатия на всички скейтборд. Разликата е, че е много по-лесно да се научите да карате лонгборд, ако сте на начално аматьорско ниво или сте избрали да го правите за удоволствие, а не толкова професионално. Преди да се заемете с приятното занимание обаче, трябва да се уверите, че сте направили правилния избор относно вида и качеството на лонгборда – само така ще се насладите напълно на новото хоби.

Идеално предложение от фирма Dimibike е лонгбордът Tempish Crazy за начинаещи и средно напреднали любители на скейт и лонгборда. Предлага изключително комфортно каране върху гладки повърхности, а лагерите ABEC 7 chrom допринасят за високата и прецизна скорост. Препоръчителната употреба е за развлечение и непрофесионален спорт. Със сходна характеристика е и лонгбордът Tempish Tanker 145 и новото чешко попълнение Tempish Legend, което отново предоставя условията за легендарно непрофесионално каране. Можете да откриете моделите на Tempish онлайн на dimibike.com, а русенци имат възможността да ги видят и в стационарният ни магазин.

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>