До 31.10.2013 Shimano Click’R с 30% отстъпка в магазини DragZone!

По-малко, по-добре.

 

Системата на Shimano позволява на хората да пробват педали с клипсове и да преодолеят страха си от тях. За разлика от обикновената система, Click’R дава тази увереност при каране, която при SPD системата липсва. Тук системата за закопчаване и откопчаване е максимално опростена и това е основният елемент, който дава стабилност и увереност. Вниманието на колоездача вече не е насочено само върху закопчаването и откопчаването, а усилията за тези движения са улеснени максимално.

Shimano са сменили почти целия дизайн за този тип педали. В сравнение с SPD-та, при които са нужни 13 градуса, за да се откопчае колоездача, при Click’R системата са нужни около 8 градуса, което намалява почти двойно усилията за откопчаване. Въпреки по-малкия градус на откопчаване, закопчаването е изключително стабилно. Click’R системата използва същите парчета както при SPD-тата, но за разлика от нормалните обувки за клипсове, новите модели на Shimano имат по-добър дизайн и представяне и по този начин Shimano Click’R системата  е подходяща както за начинаещи, така и за професионалисти.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>