Velozone D&G – нов магазин в кв. Хаджи Димитър

Наскоро в София бе открит поредният нов магазин, този път в кв. Хаджи Димитър. Velozone D&G се намира на една от главните улици в квартала – „Макгахан“, в бл.69.

D&G в името на магазина идва от Дани и Георги – двамата съдружници в новия търговски обект. Дани е добре познат на много от нашите читатели като механик и търговец със своя магазин Dani Bikes в ж.к. Сухата река. Сега той е решил да разшири дейността си и в съседния квартал.

В D&G ще намерите планински велосипеди на повечето български производители – Cross, Ram Bikes, Sprint, както и голямо разнообразие от детски велосипеди.

Има и голямо разнообразие от аксесоари и резервни части, а големият плюс от близостта и сътрудничеството с Дани Байкс е, че при липса на даден артикул в единия магазин, той може доста бързо да бъде доставен от другия, ако е наличен там.

D&G разполага и със сервизен кът, където велосипедът ви да бъде обслужен с необходимите грижи и внимание.

Още веднъж припомняме адреса и начините за връзка смагазин D&G:
София, ж.к. Хаджи Димитър, ул. „Макгахан“, бл.69
тел. 0876 730537
[email protected]
www.velozonebg.com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>