10 въпроса с Хари Мейн

Продължаваме с още един материал, подготвен от нашите приятели в Monster Energy и свързан с летните X Games в Мюнхен, които се проведоха в края на месец юни. Този път интервюто е с един ВМХ състезател, но вярваме, че няма да ви е по-малко интересно.

Monster Energy:
Здрасти Хари, как е?

Хари Мейн:
Страхотно! Направо съм разбит от всичко, което се случва в момента, спонсорите са доволни, личния ми бранд `The Wandering` върви добре, освен това приключих и Dewtour-а в Оушън сити! Радвам се, че мога да пътувам и да съм част от страхотните събития! През август започвам отново снимането на нещата за `Harrymainia` и вече нямам търпение!!

Monster Energy:
Ти си в Мюнхен за BMX park на X Games! За първи път ли си на X Games?

Хари Мейн:
Участвах в X Games през 2011, но паднах в първия си опит! Нямам търпение да покарам в Мюнхен!

Monster Energy:
Яко! Как се развива събитието за теб до момента? Трасето изглежда лудо!

Хари Мейн:
Върховно! Трасето е откачено!!!

Monster Energy:
Коя част най-много ти допада? Харесваш ли бетонните паркове?

Хари Мейн:
Карането на бетон ме плаши и то много, но трябва да преодолееш това състояние на ума и да дадеш всичко от себе си! X Games ще е много вълнуващо!

Monster Energy:
Подготвил ли си нещо специално? Забелязахме, че в последните състезания правиш някои нови луди трикове!

Хари Мейн:
Ще трябва да почакате и да видите!!

Monster Energy:
Кого очакваш с нетърпение да видиш?

Хари Мейн:
Пат Кейси, както винаги!!

Monster Energy:
Освен BMX park на X Games в Мюнхен ще има и `Big Air’. Карал ли си някога на голяма рампа?

Хари Мейн:
Карам на мини мега в Woodward. Тези момчета са откачени! Харесвам карането на Винс Байрън и Стийв Макан! Стийв има класически стил с огромни двойни уипове, а Винс лети с ноухендър 540 на 18 фута!

Monster Energy:
Мюнхен очевидно е страхотен град, имаше ли възможността да го разгледаш извън събитието?

Хари Мейн:
Карал съм в Мюнхен преди много години по време на един BMX роуд трип! Ще е яко, ако успея да се завъртя и да разгледам града!!

Monster Energy:
Какво следва за теб след X Games? Предполагаме, че ще имаш доста натоварено лято!

Хари Мейн:
Ако трябва да съм откровен, за момента ми се очертава само една свободна седмица до октомври! Но ми харесва.

Monster Energy:
Искаме да ти пожелаем всичко най-добро за остатъка от престоя ти, както и на състезанието. Искаш ли да поздравиш някой?

Хари Мейн:
Да, Monster Energy за това, че ми позволяват да пускам звяра на свобода всеки ден!!!


А ако искате да научите нещо повече за Хари Мейн, ето и един видеоклип с него – втори епизод от поредицата му HarryMainia:


След успеха на HARRYMAINIA епизод 1, сега разполагаме с втората серия, която вече излезе на бял свят. #FOLLOWED влиза дълбоко в начина на мислене на един от най-известните BMX райдъри в света. Клипът има и субтитри на български език – трябва да се цъкне на СС в клипа и да се избере Bulgarian.

КАКВО Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА СИ ЛИЦЕ НА ВМХ – А В СВЕТОВЕН МАЩАБ?

Хари ви води зад кулисите на големите състезания, разказвайки за напрежението преди да приземиш първия трик и кошмара на контузиите. От друга страна, той се справя с трудностите около заснемането на епичните кадри и непрекъснатия медиен натиск.

Епизод 2 ни отвежда на международни събития като Rebel Jam и Simple Session, както и на локални такива, като Mounte Hawke Easter Jam.

Последвайте Хари на бойното поле изпълнено със състезания, снимки, автографи и подиуми. Ще влезем в съзнанието на самия Хари – човек, който непрекъснато е в светлината на прожекторите и е един от най-активните и популярни спортисти във Facebook и Twitter.

В следващите издания на проекта HarryMainia ще видите как Хари обикаля света, разширявайки границите на карането си. Очаквайте невероятните му изпълнения в Китай, Франция и Лос Анджелис.

http://www.monsterenergy.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>