Cateye – японската сила

С течение на времето нетърпението, скоростта и развитието на технологиите растат с все по-голяма сила. Решението и на трите може да бъде открито в продуктите на новата марка на пазара – Cateye. Фирмата е водещ производител на велокомпютри, фарове и стопове, както и светлоотразители и аксесоари за удобството на любителите на колоезденето по цял свят. Основана през далечната 1954 в Осака, японската марка до ден днешен е утвърден лидер в иновацията и технологията.

Интересен факт е, че още през 1964 Cateye създава първите фарове за велосипед. През 2001 технологията е усъвършенствана и фаровете вече се произвеждат и с бяла, светодиодна (LEDs) светлина.

Първият велокомпютър на японската компания е създаден 1981, а днес отговаря на изискванията на колоездачи по цял свят. С прецизен дизайн и изработка от висококачествен материал, те гарантират за безопасността по улиците.

Две страхотни предложения за добра фигура са педометърът и велокомпютърът.

С главен офис в Осака, Япония, Cateye управлява две фабрики в Япония и една в Китай и е одобрен производител от ISO (Международната организация по стандартизация). Разнообразието от продуктите им може да намерите в магазин Dimibike, Русе, както и на http://www.dimibike.com/.

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>