Вело облекло Lasting в dimibike.com

Ако сте запален колоездач и все още нямате подходящо вело облекло, може да се облечете при нас – в dimibike.com. Предлагаме ви качествена и комфортна екипировка за колоездене на чешката фирма LASTING. Тя включва велоблуза с къс ръкав, класически къс клин, клин с презрамки,  велоръкавици и чорапи за колоездене.

 

Спортната фланелка е изключително практична – отпред е с цип до средата на блузата, а отзад в зоната на кръста има 3 джоба, разположени хоризонтално един до друг. В тях може да съхранявате важни велоаксесоари по време на колоездене. Материята е мека и приятна на допир (100% Polyester) и осигурява свобода на движенията. Спортният T-shirt на Lasting е изработен с мрежести зони за добро проветрение. Предлага се в три различни цвята (син, червен и жълт) и може да комбинирате с велосипеден клин от същата цветова гама. Колоездачна блуза Lasting е изработена с плоски фини шевове за комфортно усещане.

Неизменна част от велоекипировката са спортни чорапи Lasting, които осигуряват комфорт на вашите ходила. Материята е антибактериална и бързосъхнеща, а безшевната конструкция осигурява високо ниво на комфорт. Чорапите за колоездене са леки и еднослойни, с омекотяващ пристягащ кант, перфектни за топло време. Използвани са влакна с водоотблъскващо действие, а също еластични влакна за разтегливост и удобство. Велочорапи Lasting имат защитени и усилени зони на местата, подложени на триене и натиск. Фибрите в материята на вело чорапи Lasting  осигуряват висока проводимост на влагата и ниска степен на усвояване. Така кожата ви остава суха дори в състояние на високо спортно натоварване.

Изключително важна защита на дланите и пръстите на ръцете по време на колоездене осигуряват  велосипедни ръкавици Lasting със светлоотразителни елементи.  Удобен захват осигурява велкро-лентата, а изрязаните пръсти подпомагат дишането на кожата. Имат ергономичен захват благодарение на специален гел, внедрен в тях. Защитени и подсилени са зоните, подложени на натоварване и триене, а дланта е с много издръжливо покритие. С тези ръкавици за колоездене ръцете ви ще бъдат максимално защитени, дори при интензивно каране. Цветово може да ги съчетаете изцяло с останалите продукти от вело екипировка Lasting.

Не чакайте – облечете се още сега, в dimibike.com.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>