Ram Jam 2013 – кратък разказ от организаторите

Когато реализацията на проект, замислян години наред, най-после стане факт, удовлетворението е неописуемо! Първата “семейна сбирка” на RAM Bikes вече е факт! Навръх Цветница RAM JAM 2013 събра почти 200 души, с които отбелязахме заедно настъпването на новия активен сезон с каране на новите ни модели, музика и перфектно пролетно настроение.

Всъщност времето беше по-скоро изцяло лятно, с много слънце и температури, доближаващи 30 градуса, за което всички бяхме повече от доволни. Двайсетина колела от обновената ни за 2013 гама (включително и богат набор 29-ки) бяха на разположение за тестове и първата част от деня беше фокусирана изцяло върху карането – бяхме очаровани да чуем толкова много положителни коментари за новите ни модели, благодарим за комплиментите на всички! За целите на мероприятието бяха маркирани две трасета – кратка, но красива и доста приятна за каране XC обиколка, както и съвсем истинско, макар и миниатюрно DH трасе за почитателите на карането надолу.

С напредването на деня и настъпването на следобеда слънцето започна да напича сериозно и като че ли всички се отдадоха по-скоро на лежане по приятно раззеленилата се трева на поляната, хапване, пийване и весели разговори. Ние, от наша страна, се постарахме да оживим атмосферата с провеждане на обявената предварително томбола, в която Данчо Радоев спечели рамка RAM HT.TWO 29” – името на Данчо беше изтеглено от един от присъстващите сред общо 226 човека, заявили желание за присъствие в нашата Facebook страница. Да му е честито! Последваха няколко импровизирани състезания, включващи конкурс за най-тежко колело, спринтове до припадък, както и състезание за най-дълго пазене на баланс на едно място, без да се стъпва с крака на земята. Тези мероприятия бяха достатъчни, за да “оцелеем” до лекото захлаждане в по-късните часове на следобеда, когато бяха предвидени около 2 допълнителни часа за каране.

Едва ли сме ние хората, които трябва да оценят RAM JAM като мероприятие – тази преценка е по-скоро на всички, които присъстваха. Ние искаме да кажем само едно голямо “благодаря” на тези, които дойдоха! Без вас нямаше да ни има! Респект!

До следващия път,
екипът на RAM Bikes

{gallery}events_BG/events-bg-130430_pics{/gallery}

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>