Нова поредица филми от Дани Макаскил – Imaginate

Това е дълга история, би казал някой. И наистина е така, след като още първият епизод е с продължителност 15 минути, макар че може и да не усетите как минава времето. Още по-забележително е, че те далеч не са изпълнени само с каране…

Свикнали сме да виждаме от звезди като Дани само най-доброто, всеки път все по-луди и впечатляващи изпълнения. Нещата обаче не винаги се развиват по най-добрия начин.

Тъкмо когато Макаскил замисля своя нов проект, който трябва да е по-мащабен от всичко, което е правил досега (а редовните ни читатели вероятно помнят, че то не е никак малко!), една стара контузия се обажда. И не просто за миг, а все по-настойчиво. Дани дори не си спомня кога точно се е получила травмата на гръбначния му стълб, нито как, но в най-неподходящия момент тя започва да го смущава, при това в неприятна комбинация с друга контузия – на коляното. Положението е сериозно и заплашва не само конкретния проект, но и цялата кариера на спонсорирания от Red Bull екстремен спортист. Затова се налага и сериозен подход към нещата – Дани заминава за САЩ, където започва сериозни упражнения във фитнеса, разнообразни тренировки, прегледи и диагностика в един от най-добрите медицински центрове за проблеми с гръбначния стълб и в крайна сметка се подлага на операция, която дава големи шансове за пълно решение на проблемите му.

За всичко това, но и за още много интересни неща, се разказва в първия епизод на поредицата Imaginate. И като  видите какви неща прави Дани, докато е контузен, дали ще можете да си представите какво ни очаква, когато се възстанови напълно?

Епизодите можете да следите в страницата на Red Bull на адрес: http://imaginate.redbull.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>