Кърпи за глава от Дими Байк

С наближаването на пролетно-летния сезон, всеки уважаващ себе си колоездач ще се погрижи не само за профилактиката на своя велосипед, но и за набавянето на добра екипировка. Dimibike.com ви предлага една малка, но важна част от нея – уникални кърпи за глава, които ще са ви от полза в топло и горещо време. Изключително подходящи за хора с дълги коси, както и за всеки един колоездач.

Кърпа за глава H.A.D. е мултифункционална кърпа, която защитава врата, лицето и главата ви от слънце, прах и вятър при активни спортни и outdoor дейности. Шал-кърпите на немската фирма H.A.D. са предназначени за динамични спортни дейности на открито – колоездене, рали, крос, маратон, сафари, трекинг, сутрешен джогинг, дори когато сте на мотора.

Шал-кърпи H.A.D. са уникални по три причини – атрактивен и неповторим дизайн, множество приложения под различна форма и невероятна безшевна конструкция във вид на еластичен цилиндър. Може да трансформирате своята кърпа за глава в двойна шапка, пиратска кърпа, шлем-балаклава, лента за коса, пустинна кърпа, лента за челото, ушите или за попиване потта по челото, лента за връзване на косата, лента за китка, а по-слабите натури могат да облекат шал-кърпата като потник.

Кърпи за глава H.A.D. са произведени от 100 % Polyester Micolite – еластична материя, която запазва формата си, без да се разтяга или деформира. Тази тъкан е известна със своите дишащи свойства, съхне бързо, устойчива е на триене и пилинг. Изберете своя маниашки дизайн на кърпа за глава в dimibike.com, за да внесете и малко комфорт в динамичните си преживявания.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>