Cotic Bikes – Размерът има значение

Закачливото заглавие всъщност се отнася до размера на колелата (вие да не си помислихте нещо друго?!) и по-специално до 29-цоловите велосипеди, какъвто ще видите във видеоклипа. Cotic Bikes явно са убедени, че те се справят по-добре от 26-цоловите в много ситуации.

Ние пък бихме го казали по друг начин – който си го може, го може! Като недостатъци на 29er-ите често се сочат голямото междуосие, по-лошата маневреност и пъргавост, ограниченията в геометрията. Е, карач като Джими Джонсън е в състояние да ни накара да се запитаме дали пък това не е само чиста теория, която карането му сякаш разбива на пух и прах.

Изводът за нас? Да, размерът има значение, но не толкова този на колелата, колкото на желанието за каране и забавление. Независимо дали сте с 26, 27.5 или 29-цолов велосипед, не забравяйте, че е по-важно да го карате, отколкото да мислите върху теоретичните предимства и недостатъци!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>