Bike Store Extreme – трети магазин в София

Точно на 1 март 2013 г. официално отвори врати третият магазин от веригата Bike Store Extreme. За разлика от другите два, които и занапред ще обслужват клиентите в квартал Люлин, новият обект е разположен много по-близо до центъра на столицата и е на ключово място – точно до велоалеята по бул. „Цар борис ІІІ“. Тъй като обаче по документи този булевард започва след пресечката с бул. „акад. Ив. Евст. Гешов“, а магазинът е точно преди нея, официалният му адрес е бул. „Тотлебен“ №38. Дори да не запомните адреса, запомнете местонахождението – между „Пирогов“ и бул. „акад. Ив. Евст. Гешов“, от дясната страна, до велоалеята (в локалното платно). Отвън трудно ще го сбъркате, предвид паркираните отпред велосипеди, а скоро се очаква такива да се появят и на самите витрини откъм улицата:

В деня на откриването аз бях може би първият посетител в магазина и бях посрещнат както с мартеничка на ръката, така и от една по-голяма мартеница на вратата – хубавичък Ram AM.Two. Това обаче съвсем не е единствената марка велосипеди, която се предлага в Bike Store Extreme – там можете да закупите също така Cross, а от тази година и Sprint и Ferrini, включително ето този градски красавец:

Впрочем в 9:30 сутринта, когато прекрачих прага на магазина, персоналът все още подреждаше нещата по стените и щандовете и подозирам, че до пълното завършване на обекта ще минат още няколко дни, защото предлаганите марки и продукти наистина не са малко. Един от най-новите партньори на Bikе Store Extreme е и XCoSports, така че на показ вече бяха изложени серията Bear Grills на Gerber, очилата Ryders и др. На снимките в края на статията можете да видите част от стоките, но още по-добре е да го направите на живо.

Сервизният кът също не бе подреден напълно, но се вижда добре, че е оборудван с професионални инструменти на Park Tool и Topmaster. Това, което не се вижда достатъчно ясно обаче, е че Bike Store Extreme 3 ще разполага с някои от най-специлазираните инструменти на Park Tool – за фрезоване и райбероване на рамки, за изправяне на различни кривини по рамката, вилката и т.н. Това ще позволи предлагането на услуги на още по-високо ниво.

Отново повтарям къде се намира магазинът: бул. „Тотлебен“ №38, между „Пирогов“ и бул. „акад. Ив. Евст. Гешов“, от дясната страна, до велоалеята (в локалното платно).

Разбира се, можете да го намерите и в интернет на адреси:

www.велосипед.bg

www.колело.bg

www.bikestore-bg.com

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>