Lhotse – каски и маски за зимни спортове в магазин Дими байк

Представяме ви една практична и бюджетна продукция на френската фирма Lhotse Eurosports Diffusion – ски-каски и очила за ски. От 1981 г. компанията изработва качествени стоки, подходящи за планина и зимни спортове. С течение на годините Eurosports Diffusion създава и разпространява висококачествени спортни стоки, които се продават в повече от 1000 магазина. Творчеството и високите стандарти за материалите и изработката, както и прецизният контрол на разходите правят клиента максимално доволен от качеството на продуктите.

Ски-каските Lhotse имат приятен дизайн и всички необходими характеристики, осигуряващи безопасно практикуване на зимни спортове. Ски-каската е задължителен защитен елемент от екипировката, защото намалява до 90 % риска от травми при евентуален удар или падане. Страничните отвори за вентилация осигуряват нужния комфорт – свежият въздух, който преминава през тях, поддържа оптимална терморегулация. Стабилното пристягане на каишката с катарама и регулируемият ремък за брадичката с мек подбрадник създават сигурност и комфорт. Полиуретановият корпус на ски-каски Lhotse е устойчив на UV-лъчи и ниски температури. Има още две екстри, които са изключително важни и предлагат максимална безопасност – каските за ски имат вградена подложка за защита на врата, а каишката и катарамата са тествани лабораторно за издържливост при удар и падане.

Каски за ски и зимни спортове Lhotse се предлагат в два варианта – за деца и за възрастни. Изключително важно е ски-каската да отговаря на обиколката на главата ви в сантиметри. Само ако ви е по мярка, тя ще изпълнява на 100 % своята функция.

Ски-маски Lhotseперфектна защита на вашите очи от вятъра и студа по време на ски, сноуборд и зимни спортове. Поликарбонатната двойна плака неутрализира температурната разлика между лицето и околната среда и така предотвратява конденза. Отделно, специалното покритие на плаките свежда до минимум появата на конденз, а въздушният поток при всяко спускане ги поддържа сухи. Ски-маски Lhotse са изработени с UV 400 – предпазва на 100 % от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи от спектъра UVA, UVB, UVC. Широк, удобен и регулируем ластик осигурява фиксиране и стабилност. За да бъдат задоволени изискванията на по-голяма част от потребителите, някои от моделите очила за ски Lhotse могат да се поставят върху очила с диоптър (това е упоменато в информацията на съответния продукт).

Креативност, качество на използваните материали, съвременни  технологии и приемлива цена – Eurosports Diffusion създават продуктите си така, че да ви носят удовлетворение. Ски-каски и очила за ски Lhotse ще намерите в dimibike.com – за да бъде подсигурено вашето ски изживяване.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>