Andalucia Bike Race 2013 – местата са запълнени

Всички места за състезанието през 2013 г. бяха изчерпани един месец преди крайния срок за регистрация.

Шестстотинте места за Andalucia Bike Race 2013 са ангажирани! Испанското многоетапно състезание по планинско колоездене предизвика значителен интерес след първото си издание през 2011 г. Бидейки вече събитие от Class 1 на UCI, участниците нараснаха от 436 през миналата година, до 600 души, които ще стартират на 24 февруари, което е и максималната бройка, зададена от организаторите.

Броят на представените държави също се увеличи от 22 през 2012 г. до 28 през 2013 г. Както знаете, сред тях се нареди и България, тъй като Уоутър Клепе ще участва в състезанието заедно със съотборника си от TransAlp 2012 Кен ван ден Булке. Испания (логично) е с най-много участници, следвана от няколко европейски държави като Белгия, Великобритания, Италия, Норвегия, Швейцария и Германия, а също и от много по-далечни страни като Австралия, Нова Зеландия, САЩ, Канада, Пуерто Рико и Боливия, което превръща Андалусия в предпочитана дестинация за планинските колоездачи от цял свят.

PowerBar ще продължи да бъде основна спонсорираща марка за спортни храни

За трета поредна година PowerBar ще бъде официалната марка на Andalucia Bike Race за спортни храни. Нейните продукти са специално разработени от Nestlé Nutrition, за да подобрят представянето и възстановяването на спортисти, участващи в натоварващи мероприятия като това. Шестстотинте участници в това маунтин байк състезание ще могат да се насладят на разнообразието от продукти на PowerBar, съобразени с дневните нужди и особености за всеки етап.

+VIDA ще захранва подкрепителните пунктове

Новост за 2013 г. ще е добавянето на онлайн магазина Damevida.com към спонсорите за храни. Те ще осигурят всички необходими ядки и плодове за подкрепителните пунктове. Следователно всички състезатели ще се радват на първокласни продукти, благодарение на +VIDA – компания, създадена като съвместен проект на компаниите Frescuore  и Superverd.

http://www.andaluciabikerace.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>