Колоездачен клуб „Алекси Николов” с ново име

Отминаващата 2012 година донесе на нашия клуб многобройни купи и медали. Ще посрещнем 2013 година с амбицията за нови успехи и с една промяна. Названието ни вече е Колоездачен клуб – Варна. Запазваме логото на клуба, свързано с името на известния варненски колоездач Алекси Николов, като естествена връзка между славните традиции на варненското колоездене и нашата настояща дейност.

Състезателите, които ще бъдат в редиците на отбора през сезон 2013, са добре познати имена:  Анелия Карагьозян, Венета Пандохова, Тодор Ангелов, Добрин Лиловски, Стефан Иванов, Георги Петков, Цветан Стаменов, Николай Николов, Явор Янков, Теодор Тодоров, Борис Попов и Слави Илиев.

През тази година се разделихме с Виктор Колев, Румен Стоянов, Десислав Неделчев, Васил Василев и Юсеин Юсеин. Пожелаваме им успех – с надеждата, че участието им в тренировките и състезанията по колоездене са ги обогатили с воля за победа и положителни емоции.

Развиването на юношеското колоездене остава основен приоритет в работата на ръководството и треньорите на клуба. Радва ни новото попълнение в отбора от бъдещите шампиони Ясен Александров, Даниел Жеков, Георги Начев и Данил Ушев.

Клубът продължава да набира деца на възраст между 12 и 15 години. Информация за записване и участие в тренировките можете да получите тук.

Очакваме подкрепата на всички любители на колоезденето и приятели на Колоездачен клуб – Варна. Надяваме се, че и през следващата 2013 г. няма да ги разочароваме.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>