Градско спускане в Таско, Мексико

Състезанията по спускане в градски условия тази година определено са популярни у нас – през изминалия сезон станахме свидетели на три такива прояви, а това е само част от популярността, на която се радва този формат в цял свят. Неведнъж сме публикували видеоклипове или друга информация за подобни надпревари, но всяко трасе е различно и интересно, така че не вярваме да ви е омръзнало.

Таско е малко и много интересно градче в Мексико, разположено на стръмен склон, с някои доста зловещи обичаи и ритуали, но това, с което то стана известно в МТБ средите през последните дни, е провелото се там състезание по спускане, и по-специално един спиращ дъха видеоклип, заснел едно от тренировъчните спускания на британската звезда Брендън Феърклоф. Вижте за какво каране става дума:

А като допълнителен бонус вижте и още един клип от същото състезание, показващ може би най-нестандартното и смело минаване през един от огромните скокове в долната част:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>