Фотоизложба „Усмивка за Мишо“

Както знаете, наш приятел-колоездач, Михаил Бояджиев, се нуждае от помощ във връзка със скъпо струващо лечение в чужбина. Тази фотоизложба ще ви даде възможност не само да видите някои от най-хубавите снимки с планинско колоездене, които са правени през годините в България, но и да помогнете на Мишо, тъй като всички средства, събрани от входна такса или от продажба на самите снимки, ще бъдат дарени за неговото лечение. Както и да го погледнете, струва си да отделите време и да посетите изложбата!

Снимките ще бъдат изложени в ресторант „Рагнарок“ в кв. Лозенец, ул. „Трепетлика“ 11. Откриването ще е на 11 октомври, четвъртък, от 19:00 ч. Изложбата ще продължи 1 седмица.

Мишо е приятел – от онези, истинските, на които винаги разчитаме в тежки за нас моменти. Но преди всичко е невероятно добър човек: мъдър, сърцат, отворен към всички хора по пътя му. Оказа се и боец, силен дух – изправен пред тежки изпитания, нито за миг не пое в посоката „самосъжаление“.

ЗАЕДНО можем да помогнем на един достоен човек с много таланти и любов към живота. Ние сме част от Мишо и той – неразделна частица от нас.

Ето защо решихме да помогнем по свой начин, като организирахме една благотворителна фотоизложба с кадри на МТБ тематика.

Фотографиите са заснети от: 
Димитър Щуров
Любомир Ботушаров
Васил Митев
Георги Казаков
Георги Кръстев
Мартин Раднев
Владо Русев
Петър Савов
Лора Желязкова

Вход: 5 лв.

Всички средства от вход, както и от закупени фотографии, ще бъдат предоставени на Мишо за неговото лечение.

Изложбата ще продължи една седмица.

Страница на събитието във facebook: http://www.facebook.com/events/152393118236161/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>