Gabrovo Challenge | City DH vol.2

Обновяване – 1 октомври 2012 г.

Организаторите публикуваха информация за трасето и още подробности за надпреварата. Можете да ги видите тук: http://www.conceptcreative.org/bg/projects/gabrovo-challenge-city-dh-vol-2-podrobnosti-53

Здравейте приятели!

Както повечето от вас вече знаят, градската надпревара в Габрово ще се проведе за втори пореден път тази година, като този път залозите са много по-големи.

Освен смяната на трасето и по-интересния терен, в това издание на Gabrovo Challenge ще се отсеят и 6 човека, които ще имат уникалната възможност да се включат в едно друго дългоочаквано събитие, което ще се проведе в София на 4 ноември. Red Bull Ride The Palace или така очакваното състезание по спускане в Националния дворец на културата (НДК), където ще се включат само определен брой състезатели със специални покани, като се очаква на място да видим някои от големите имена на световната маунтин байк сцена.

Състезателите, постигнали шестте най-добри времена на Gabrovo Challenge | City DH, автоматично се класират и получават шанса да се състезават в НДК на 4 ноември рамо до рамо с професионалистите.

Всеки желаещ да се включи в състезанието ще може да се регистрира тук – http://conceptcreative.org/bg/register, като попълни специалната бланка за участие.

Такса за участие – 30 лв.

Ето я и програмата:

05.10 Петък

Запознаване с трасето – без колела

06.10 Събота

08:00 – 09:30 – Регистрация
08:30 – 11:00 – Тренировки
12:00 – 14:00 – Квалификации
14:30 – 16:00 – Финали
16:30 – Награждаване

За всякаква допълнителна информация следете нашия сайт http://www.conceptcreative.org, а ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас тук или на [email protected]