24-часов маратон 2012 – записване и няколко важни подробности

Както знаят тези от вас, които нямаха търпение да се запишат още на първия ден, регистрацията за тазгодишния 24-часов маратон започна на 22 август и в някои категории (например щафетите) местата вече са почти изцяло запълнени. Така че въпросът дори не опира само до търпението…


Формите за регистрация в различните категории са достъпни от тази страница: http://kriva.org/bg/24чМТБ_Регистрация. Крайният срок за записване е 1 септември, така че побързайте!

В първата новина за маратона съобщихме, че тази година той ще се проведе на ново място – край с. Мътеница, в близост до град Хисар. Скоро след това „Крива спица“ публикуваха и подробности за трасето – можете да ги  видите тук: http://kriva.org/bg/трасе.

Имайте предвид също така, че по трасето няма вода, а най-близката до старт/финалната зона вода е на 400 м. Така че е добре да се запасите с вода, най-добре в големи туби.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>