Orange с нов DH велосипед – 322

Британският производител остава верен на едноставното окачване с висока опорна точка, но внася и някои съществени промени спрямо досегашните модели.

 

На пръв поглед линиите на байка са добре познати, но ако се вгледате по-внимателно, ще забележите, че задният амортисьор в предния си край влиза в долната тръба. По този начин, измествайки точката на захващането му напред и по-ниско, проектантите са направили окачването по-прогресивно, така че едновременно да изглажда меко дребните неравности, но и да не се продънва при пикови натоварвания.

Иначе рамката е изцяло в традициите на марката – масивна монококова предна част (особено в областта на челото), която изглежда измамно тежка, но всъщност съвсем не е такава. Задното люлеещо се рамо е захванато с голяма ос и лагери с диаметър 32 мм – проста за поддръжка конструкция, която според производителя осигурява и необходимата коравина за каране на най-високо ниво. ISCG05, сменяемо ухо за дерайльора, 150х12 мм проходна ос – в общи линии всички необходими детайли за DH байк са налице.

Геометрията е шлифована в продължение на години и там няма да срещнете изненади – 200 мм ход отпред и отзад, малък челен ъгъл, прилична височина на средното движение, но не прекалено ниско. Байкът се предлага в два размера – къс и дълъг.

По-горе можете да видите стандартната окомплектовка, но Orange предлагат и доста допълнителни опции, включително заден амортисьор Cane Creek Double Barrel, общо 12 цвята на рамката и др.

http://www.orangebikes.co.uk/

Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>