Дистанционното управление за универсалната камера GoPro вече е на българския пазар

Новото поколение продукти на американската компания позволяват управление на 50 камери от разстояние и снимки под вода с изключителен контраст

09 юли 2012 г. Производителят на най-универсалната камера в света, компанията GoPro, разработи джаджа, с която всеки може да заснеме видео с професионално качество по време на всякакви активни дейности. Официално излязъл на пазара в САЩ през юни, комплектът Wi-Fi Combo Kit вече е достъпен и за българските почитатели на качествения видеоматериал.

Продуктът се състои от Wi-Fi устройство Wi-Fi BacPac™ и дистанционно управление. Той дава възможност за контрол върху множество камери едновременно чрез смартфон, таблет или чрез дистанционното, включено в комплекта. Тези екстри допълнително допринасят за удобството при използване на най-универсалната камера на света. Сега движението може да бъде заснето от различни ъгли или на различен етап, при това с едно натискане на бутона на дистанционното.

Дистанционно управление за повече свобода и творчество

Устройството позволява да управлявате от разстояние GoPro камерата си и да я включвате и изключвате, без да прекъсвате движението си. Всички фенове на GoPro ще могат да използват Wi-Fi Combo Kit, независимо кое поколение камера имат. Той е съвместим както с новата HD HERO2, така и с оригиналната HD HERO.

Новите играчки ви позволяват да контролирате до 50 камери едновременно на разстояние до 180м, а скоро се очаква и софтуер, който дава възможност за споделяне на видео в реално време. Контролът на камерата чрез смартфон и таблет ще е възможен също съвсем скоро чрез специално безплатно приложение за iOS и Android. Новите софтуерни решения ще са съвместими само с HD Hero2.

За да зарадват любителите на водните спортове и забавленията на плажа, от GoPro са предвидили дистанционното да е водоустойчиво до 3 м дълбочина. То има лента за прикрепяне към тялото и халка за прикрепяне и предпазване на отвора за зареждане. Устройството за безжична интернет връзка се зарежда с 12” USB кабел, който е включен в комплекта, заедно с кабела за зареждане на дистанционното.

Dive Housing – при гмуркане


Нов продукт, специално разработен за гмуркачите, е защитната кутия Dive Housing. Нейната плоска стъклена леща дава максимално ясна картина при снимане под вода, ограничава ефекта на замъгляване и е идеална за снимки и видео при подводни дейности. Както всички корпусни кутии на GoPro, тя е водоустойчива до 60 м. Dive Housing е една от поредицата екстри за различни спортове, благодарение на които компанията GoPro наложи в световен мащаб своите преносими и закрепващи се почти навсякъде камери.

Wi-Fi Combo Kit и Dive Housing са в продажба на българския пазар, съответно на цени 249 лв. и 109 лв. Посетете http://gopro.com/hd-hero2-cameras/ и http://www.xcosports.com за повече информация относно новите продукти и аксесоарите за камери GoPro.

За GoPro
Базирана в Half Moon Bay, Калифорния, компанията GoPro създава най-универсалните камери в света, давайки възможност на любители и професионалисти да уловят най-вълнуващите моменти от техния живот с професионално HD качество. GoPro HD HERO линията преносими и закрепващи се камери се използва от обикновени потребители, професионални атлети и видео професионалисти много повече от всяка друга камера в света. Продуктите на GoPro се продават в над 80 страни посредством оторизирани дилъри. Ексклузивен дистрибутор за България е XCoSports България. Списък с GoPro дилърите за България може да намерите тук:
http://xcosports.com/index.php?section=partners

За XCoSports:
XCoSports България е водещ вносител на висококачествена екипировка за спортове на открито и представител за България на марките: GoPro Cameras(USA), Scarpa (Italy), Silva (Sweden), Gerber (USA), DirectAlpine (Czech Republik), Genuine Guide Gear G3 (Canada), ABS Airbag (Germany), Blue Ice (France), Ortik (Portugal), NST Labs (France), Point 65 Kayaks (Sweden), Black Diamond (USA). За допълнителна информация – http://www.xcosports.com и http://www.facebook.com/XCoSports.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>