Вело каска BRENDA SPORT

Както всички знаем, каската е важен защитен аксесоар по време на колоездене и други динамични спортове. Тя предпазва главата от нараняване и травми при удар и падане. Но за да осъществи максимално ефективно своята функция, велокаската трябва да е с подходящия за вас размер и да бъде правилно поставена върху главата.

 

Представяме ви един изключителен модел велокаска на немския производител Brenda Sport с модерен дизайн. Изработена от здрава полимерна обвивка с черупка от полимерна пяна, която поема голяма част от удара при падане. Олекотена, с добра аеродинамична форма и множество вентилационни отвори за перфектно проветрение на главата при колоездене в топло и горещо време. Меките подплънки от вътрешната страна на каската и мекият подбрадник осигуряват нужния комфорт. Оборудвана с козирка, която може да се демонтира. Стабилните каишки се закопчават с катарама, а дължината им може да се регулира. В задната част има въртящ механизъм, с който може да пристягате или отпускате каската в зависимост от обиколката на главата, т.е. размерът е регулируем. Подходяща е както за колоездене, така и за каране на ролери, скейтборд и подобни динамични занимания.

Може да разгледате велокаска Brenda Sport Iguana в Dimibike.com, както и останалите модели.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>