House Of The Big Wheel

Банално е, но все още се налага да повтаряме, че пазарът на 29-цолови велосипеди в последните 2-3 години експлодира, буквално! Вече е по-трудно да намерите производител, който няма подобен модел в каталога си, отколкото такъв, който има пълна гама от 29er-и – за различни стилове на каране, за мъже и жени и т.н.

Kona не са изключение и за 2012 г. те представиха някои доста интересни велосипеди с големи колела. В края на миналата година те измислиха и чудесен начин за представянето им – с два видеоклипа, обединени под общото заглавие „Къщата на големите колела“. Спонсорираните карачи на Kona демонстрират възможностите на байковете по някои от най-яките пътеки, които можем да си представим и кадрите са в състояние да разсеят и най-закоравелите съмнения относно способностите на 29er-ите – вижда се ясно, че в опитни ръце те подскачат, дрифтят, завиват и газят всичко наред. Вижте сами:

Етикети: , , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>