Седрик Грасия – Through My Eyes

Френският състезател Седрик Грасия (всъщност гражданин на Андора, ако трябва да сме съвсем точни) е известен както с доброто си каране, така и с образа на вечен шоумен и ексцентрик, който рядко стои мирен и винаги е в центъра на купона. През 2012 г. той започна своя поредица от видеоклипове, с които възнамерява да отрази целия състезателен сезон (своя и на отбора му CG Brigade). Основният акцент във филмите ще са отделните състезания, но покрай тях можете да видите и други моменти от живота на „лудака“ Грасия, както и много майтапи и щуротии. Заглавието на поредицата също не е случайно, тъй като кадрите са заснети от самия Седрик с неговата камера GoPro. Монтажът е дело на Probikeshop.tv .

Първите два епизода проследяват два старта по спускане в градски условия – Грасия е използвал зимните месеци, за да забегне към южното полукълбо и да вземе участие в тези състезания. Първото е в Сантош, Бразилия:

Втората надпревара е в Чили, Валпараисо:

За следващите сезони следете посочения по-горе адрес: Probikeshop.tv . Разбира се, ние също си запазваме правото да ви представим някои от тях, защото Седрик Грасия е любимец на голяма част и от българската публика.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>