Adrenawheel

Обикновено сме свикнали видеоклиповете с планинско колоездене да се озвучават с една или друга песен. В случая обаче е обратното – новото парче на една българска метъл банда е онагледено чрез карането на момчетата от троянския клуб Mountain Hill.

Не се наемам да кажа в кое подразделение на метъл стиловете се подвизават Fyeld, но със сигурност песента и музиката са твърдички, даже доста. Казвам го като предупреждение към хората, които имат трудна поносимост към подобни музикални творби.

Иначе името на песента е „Adrenawheel“ и никак не е случайно – групата Fyeld поддържа тясна връзка с троянския клуб (можете дори да забележите логото на бандата и името на парчето върху екипите на състезателите) и от самото начало песента и клипът към нея са планирани с участието на карачите от Mountain Hill.

Самото заснемане е осъществено в продължение на два дни, в началото на тази пролет – 5 и 6 март, затова не се учудвайте от снега в кадрите. В работата са участвали всички членове на клуба: Христо Доков, Стивиан Гатев, Калоян Гидийски, Драгомир Стоянов, Александър Топалов, Иван Митевски, Марио Матов. Режисьор е Тимо Пуукко (програмиране и китари във Fyeld), а оператор е Александър Станишев (снимал и сериала „Стъклен дом“).

„Adrenawheel“ е пилотен сингъл в новия, трети поред албум на групата, който ще се казва „In Dependence Day“ и се очаква да излезе през 2012 г. Повече информация от специализиран източник можете да видите тук: http://www.metalbest.net/news.php?news_story=8674

Ето го и самият видеоклип, качен в YouTube канала на Fyeld, където можете да видите и други техни парчета:

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>