Видео: Kona Etnies Team DH Bulgaria в Чепеларе

Какво е необходимо за един хубав видеоклип? Здраво каране, хубаво място и талант от страна на автора. Всички тези съставки се срещат в един от най-добрите МТБ видеоклипове, правени досега в България (лично мнение, но със сигурност не самотно – за справка можете да проверите в тази тема от форума: http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=31&t=98147). Всъщност много от вас вече са видяли видеото чрез въпросната тема или във facebook. На нас ни трябваше малко техническо време да поискаме разрешение да го публикуваме и тук, но вярваме, че ще се намерят достатъчно хора, за които клипът да е все още нов.

Едва ли ще се изненадате, че негов автор е Атанас Дойчев – човекът, който през годините направи много неща по отношение на МТБ филмите за пръв път в България и с тази творба доказва, че е все така стилен и кадърен. И отново постигна с нея нещо, което мнозина очакваха от доста време – клипът стана първият български проект, който бе избран за „Видео на деня“ от редакцията на най-големия МТБ сайт в света – Pinkbike.

Разбира се, важна съставка е и доброто каране – за него са се погрижили момчетата от отбора Kona/Etnies България – Асен Стратиев, Иво Милев и Тодор Киров.

А мястото, ах, мястото… Чепеларе! За жалост байкпаркът там така и не стана готов за този сезон, макар че от клипа се вижда, че работата по трасето е напреднала. Нищо, поне е ясно, че мястото ще бъде много яко и чакаме с нетърпение да отвори догодина.

Стига толкова обяснения, всичко се вижда и без тях:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>