Очаквайте Battle Of The Champions

Едно невиждано досега събитие ще избухне като адреналинова бомба в идеалния център на София!


Кога?

29 октомври 2011 г., събота. В края на сезона, когато никой вече не прави състезания в планината, но е твърде рано да обявим сезона за приключен.

Къде?

Националния дворец на културата. Да, няма грешка в това, което прочетохте!

Какво?

Една от най-големите и емблематични сгради в центъра на София ще се превърне в арена за най-добрите спускачи в България и избрани гости от чужбина, които ще се състезават по зрелищно трасе, изградено вътре в самата сграда и навън около нея. Стълбища, площадки, остри завои, хлъзгави плочки, падове и изкуствени съоръжения ще бъдат комбинирани така, че да предизвикат таланта на участниците.

Това ще бъде първото състезание в България, в което участието ще става само с покана. Общо 60 състезатели ще гарантират високото ниво на надпреварата – 45 от тях ще са българи, а останалите 15 – чужденци. Някои от тях вече са потвърдили участие в предварителните разговори, но когато списъкът с всички участници стане ясен, веднага ще го публикуваме.

МТБ-БГ е изключителен медиен партньор на събитието и можете да разчитате, че ще ви съобщаваме своевременно всяка нова информация за него – каквито и подробности да се появят, търсете ги първо при нас!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>