Карлово XC Open Cup 2011 – 28-29 май

Пролетта напредва, а с нея и състезателният календар става все по-наситен. В следващите седмици за почти всеки уикенд има поне по една проява, в някои случаи и повече. Преди броени дни бяха обявени подробностите за второто издание на ХС състезанието в Карлово, което направи дебют миналата година с класически формат (няколко обиколки) по трасе с висока степен на трудност при спускането. Тази година мероприятието ще е част от програмата на фестивала „Празника на розата“ и ще бъде по съвсем ново трасе, този път от типа маратон/велорали с дължина 40 км и достъпно за всеки като техническа трудност. Ето и подробностите, публикувани в сайта на сдружение „Зелен път“, което е организатор на проявата:


Първи новини за състезание Карлово XC Open Cup ’11

Наредба

Програма

Също като миналата година, ще има бланка , която трябва да се изтегли и попълни, след което да се изпрати на електронната поща на състезанието [email protected] . Отново таксите ще бъдат 10 лева за предварително регистриралите се по гореописания начин. Естествено, ако някой реши в деня на състезанието, че иска да участва, няма да бъде върнат! Таксата в този случай ще е 15 лева. От всяка такса участие, ще бъде заделен по един лев. Със събраните средства ще бъде финансирано засаждането на фиданки от местни видове в Карловския Балкан.

Условия и заявка за участие

Информация за трасето

Малко информация от миналогодишното събитие:
http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=71377
http://greenway.bg/News/xc-opencup-karlovo-2010/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>