Високотехнологичните челници на Silva – вече и в България!

С гамата си от висококачествени челници и абсолютното си лидерство при компасите и инструменти за спортове на открито при нас вече е шведската марка Silva. Голямото постижение на скандинавците е Silva Intelligent Light – технология, която комбинира широкообхватен поток от светлина с лъчи, осветяващи в точно определена посока. Възможността да виждате както надалеч, така и периферно, е страхотно улеснение при бягане, крос кънтри, планинско колоездене, катерене, ски – намалява нуждата от движения с глава, увеличава контрола и позволява по-добра скорост.

 

Моделите Trail Runner, Ranger, X-trail и XCL предлагат мобилно осветление, подходящо за бягане, колоездене, крос кънтри, ски и дори езда :)) Серията Мино и Mino Twilite е от челници, подходящи за всекидневна употреба. С компактния си олекотен дизайн, те са навсякъде с вас, освен това са и водоустойчиви.

Върхът на технологията е серията Alpha – комбинираща три светлинни източника в една лампа, това е най-мощната система за мобилно осветление в света. Тя използва всички предимства на Silva Intelligent Light, като ви дава възможност да карате колело или да тичате още по-бързо в тъмното. Виждате къде стъпвате, а в същото време посоката ви на движение е осветена чудесно до 150 м. Специална технология дава на литиево-йонната батерия дълъг живот, а на вас – информация за оставащата мощност (в модели 4 и 6). Екстри не липсват – челникът може да бъде закупен в комплект с приставки за каска и за велосипед.

Продуктите на Silva са вече на в нашия е-магазин и в магазина ни в София на бул. „Черни връх” 80-82.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>