Новият шести брой на 360º идва точно навреме!

В разгара на новия сезон, новият брой на 360° идва, зареден с висока доза адреналин и позитивни емоции. Подготвили сме ви силна селекция материали и повече от интересни срещи с хора, за да ви амбицираме за още повече пълноценни преживявания.

Срещнахме се с Гаспар Гонш, асесор към Международната рафтинг федерация. Скейтбордистът Роб Дайрдек ни разказа за шоуто си Fantasy Factory, което стартира и у нас. Няколко популярни лица – Красимира Колдамова, Васил Василев-Зуека, Камен Кръстанов и Алекс Раева, споделиха гледните си точки за спорта и природата. Българската графити история пък придобива лице в интервюто ни с MAD, един от първите райтъри.

Ще стигнем до Южна Африка, за да проследим едно пътуване с мотори, и ще се гмурнем в едно от най-опасните места в света – Синята бездна в Дахаб. После ще се върнем на родна земя и ще отпрашим с колелетата по родопските пътеки.

Ще научим за набиращата все повече популярност ломография, и как да сме по-отговорни в отношението си към водата.

Подготвили сме ви насоки как да си спретнете малък велосервиз, както и какво е нужно за първия ви скок с парашут. И още – катерене, сърф, най-голямата международна ветроходна регата Tall Ships, която ще акостира във Варна, и актуални новини за всичко интересно.

И тъй като мястото на страниците никога не е достатъчно, списание 360° стартира и онлайн издание. На сайта с адрес www.360mag.bg ви очакват както всички материали от книжното издание (в по-обемни варианти и с повече снимки), така и ексклузивни статии, интервюта и новини за всичко интересно, случващо се във времето между двата броя. Ще намерите и подробен списък с всички точки на разпространение, откъдето може да си набавите най-новия брой на 360°.

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>