Нови гуми с логото на CG от Panaracer

Японският производител на велосипедни гуми Panaracer, който от края на 2008 г. е спонсор на Седрик Грасия, представи два нови модела, носещи неговото лого и име.

Първият от тях се казва CG 2.1 XC, макар че предназначението й включва и 4Х каране. Бордът е кевларен (сгъваем), а теглото е около 670 грама.Логото CG не само е отпечатано на страничните стени на гумата, но е „вградено“ и в шарката на протектора – погледнете масивните дълги двойки грайфери в средната част.

Другият модел е CG 2.35 4X-AM – и тук името не оставя съмнения за предвидената употреба. Гумата вероятно ще може да се ползва и като лек вариант за спускане. Теглото й е 810 грама, отново с кевларен борд. 

И двете гуми използват за протектора смеската Combo – основата на грайферите е от мек материал, покрит с по-твърд каучук, за да се повиши износоустойчивостта ида се намали рискът от пробиви и срязвания.

До есенните велоизложения се очаква появата на още 6 модела, разработени с помощта и ползващи името на CG, включително и безкамерни.

http://www.panaracer.com/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>