Макском разширява портфолиото си с марките Shockblaze и Ferrini

В края на месец ноември „Макском” ЕООД официално представи новите италиански марки велосипеди Shockblaze и Ferrini, на които холдингът е официален представител за цяла Европа. От 2010 година моделите на двете марки ще присъстват на пазара в много държави от Стария континент, в това число и България.

Портфолиото на Shockblaze за нашата страна ще включва 33 шосейни велосипеда – 28 с карбонови и 5 с алуминиеви рамки; 22 модела в клас MTB Hardtail и 4 с двойно окачване; 3 хибридни, 6 градски и 2 детски велосипеда допълват богатата гама на италианската марка.

Дебютът на Ferrini включва 20 модела с алуминиеви рамки на много достъпни цени и високо качество. В клас MTB ще се предлагат моделите R1 и R3 с още по-висок клас на оборудване от лимитираната серия, пусната на пазара през лятото на тази година. В каталога на марката присъстват също 6 градски, 3 хибридни (Trekking) и 8 детски велосипеда, които бяха показани на търговците.

Те от своя страна споделиха следното:

„Италианците комбинират няколко карбонови и алуминиеви рамки с широк спектър оборудване. Иновативните технически решения, материалите с високо качество и атрактивният дизайн превръщат Shockblaze в сериозен фактор на пазара на велосипеди в Европа. Най-хубавото обаче са цените – доста по-достъпни в сравнение с аналогични модели на други марки.”

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>