Зимата дойде в магазин Drag Zone!

А с нея пристигнаха и много зимни стоки, така че ако влезете в магазина в бл.7А на бул.“България“, в първия момент може и да не го познаете. Велосипедните артикули не са се изпарили, ще намерите достатъчно и от тях, но определено са отстъпили място наски, сноуборд, обувки, автомати, облекло за зимни спортове…

Идеята за подобна зимна промяна не е никак лоша. Нормално е през зимата търговията с велосипеди да е по-слаба, но не е тайна, че много от колоездачите практикуват и зимни спортове, така че защо двете неща да не бъдат комбинирани? Да не говорим пък, че по този начин може да се получи привличане на клиенти от зимните спортове към колоезденето и обратно.

Зимният асортимент на Drag Zone включва марките Diel (облекло), Head (ски, обувки, сноуборд и автомати), Lange (обувки), Dynastar (ски и автомати), Marker (автомати), Forum (сноуборд – дъски, обувки, автомати и др.), Giro (каски и маски/очила), Dragomir (защитна екипировка), POC (защитна екипировка) и др.

Последната марка, POC, заслужава малко повече внимание, защото е нова не само на нашия пазар, но и на европейския като цяло, тъй като е създадена преди 3 години. Става дума за шведска компания, залагаща при производството на продуктите си на последните технологии, на първокласни материали, качествена изработка и внимателно проектиране, осъществено с помощта на специалисти от различни области (включително лекари), за да се гарантира, че крайният резултат ще е на най-високо ниво. Пример в това отношение е използването на материала Visco-Elastic Polymer Dough (VPD), който е мек и гъвкав при носене и пипане, но се втвърдява при удар, за да абсорбира енергията му и да предпази частта от тялото, за която е предвиден. Но дори когато залага на по-обикновени концепции, като твърдите полимерни протектори, POC прави всичко възможно, за да осигури максимална защита и комфорт.

В Drag Zone ще намерите и някои нестандартни, но много интересни и набиращи популярност зимни пособия, например snowscoot и ktrakcycle, които виждате на снимките.

Помислено е даже за автомобила ви – за целта се предлагат багажници за ски и сноуборд, кутии за багаж и дори напречни греди за покрива, на които да закрепите споменатите пособия.

Ако ви интересуват зимните активности, наред с карането на колело, вече имате двоен повод да посетите магазин Drag Zone, който по празниците ще работи със следното работно време:

25.12.2008г. – почивен ден
26.12.2008г. – 10-19ч.
27.12.2008г. – 10-19ч.
28.12.2008г. – почивен ден
29.12.2008г. – 10-19ч.
30.12.2008г. – 10-19ч.
31.12.2008г. – 10-17ч.
Бул.“България“, бл.7А
Тел. 02/8591123

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>