Първи вести от велорали „Черни връх“ 2008

Богдан Бояджиев (в средата) спечели за трети път велорали „Черни връх“, което се проведе за пета година по склоновете на Витоша. Боби даде най-добро време от всички участници, както и най-добро време при спускането. По време на награждаването той поднесе на присъстващите и новината, че се оттегля от активна състезателна дейност и дори да го виждаме в бъдеще тук или там като участник в някоя надпревара, карането му ще е само за удоволствие и забавление, без да гони първите места, както правеше досега. Пожелаваме му успех и още много радости на две колела!

На второ и трето място при мъжете завършиха Тодор Ангелов (Drag) и Райко Стефанов, такива са и позициите им в класирането за спускането. Що се отнася до изкачването, пръв на върха се добра Даниел Петров (Бургас), следван плътно от Тодор Ангелов. 

При ветераните Фьодор Драголов (Drag) и този път бе най-бърз, при жените това бе Мария Нечева, а в отборното класиране на първа позиция завършиха Йордан Нечев и Станимир Статев. Първенци при юношите станаха Григор Сердаров (старша възраст) и Александър Стоянов (младша възраст).

Коментари във форума