ТД „Боерица“ организира всяка сряда карания до Златните мостове

Приятелите ми от ТД „Боерица“, с които тази година направихме няколко полезни курса за техника на каране, имат още много подобни инициативи. Сега ще ви разкажа за една лятна серия от карания, които може да са полезни за всички, които искат:

  • да подобрят формата си
  • да се подготвят за състезания
  • да направят тренировка
  • да разпуснат от ежедневието
  • да се запознаят с нови хора

И много, ама наистина много, им се пие студена бира на Златните мостове. 🙂

Каранията са всяка сряда след работа и представляват изкачване до Златните мостове и спускане обратно. Началният час обикновено е 18 или 18:30, а продължителността е 2-3 часа, като при Златните мостове се прави почивка. Маршрутът всеки път е различен, защото се избира според нивото на групата и желанията на участниците.

Каранията не са комерсиални, а напълно доброволни. Всеки е добре дошъл, стига да има необходимата екипировка, която включва:
– Каска
– Фар/челник/фенер
– Задни светлини
– Вода
– Сухи дрехи

Подробностите за всяко каране се обявяват своевременно в уебсайта или Facebook страницата на туристическото дружество, като най-добре е да следите и двата източника, защото понякога информацията се появява само в единия от тях:

https://www.boeritsa.bg/events/
https://www.facebook.com/TDBoerica/

Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>