ekolelo.bg отвори физически магазин и сервиз за електрически велосипеди в София

Много от читателите на МТБ-БГ, особено ако имат интерес към е-байковете, вероятно познават сайта ekolelo.bg. През годините съм споделял някои статии, публикувани в него, защото екипът им постоянно генерира интересни новини, свързани с този все по-голям сегмент от МТБ пазара. Това, което може би не всеки е разбрал обаче, е че освен информационна част, ekolelo.bg има и търговска, т.е. от 2016 г. този сайт представлява една интересна симбиоза между онлайн магазин и блог за електрически велосипеди. При това онлайн магазин, който предлага доста богат избор от марки, модели и видове е-байкове.

От пролетта на 2020 г. в София заработи и първият физически магазин на ekolelo.bg. Чрез него екипът на ekolelo.bg има амбицията да предложи и на живо най-богатия асортимент от е-байкове в България (за планинско, градско и туристическо колоездене), но не само това, а и важни съпътстващи услуги като  специализиран сервиз за електрически велосипеди със софтуер на Bosch и Giant/Yamaha и възможности за тестрайд (пробно каране) на електрически велосипеди.

Магазинът се намира в близост до метростанция Люлин (точният адрес е  жк. Люлин, ул. „арх. Георги Ненов“ 4, бл.765), което го прави удобен за достъп с всякакъв транспорт. Можете да го посетите от вторник до петък с работно време 10:30 – 13:30 и 14:30 – 18:30, както и в събота от 10:00 до 14:00 ч. Почивни дни са понеделник и неделя.

Светът на е-байковете ви очаква!