Бялата линия в Седона, Аризона

Има пътеки, които са трудни за мнозина. Има места, на които повечето хора не биха желали да карат. А има и такива, на които някои не биха пожелали дори да ходят пеша. Но това не спира други да се пробват с колела. Точно такова място е Бялата линия в Седона, Аризона, САЩ. Почти отвесна гладка скала, оформена терасовидно, предизвиква някои смели и сърцати карачи да преминат по оцветената от природата в бяло линия и да се върнат по следващата тясна тераса под нея, правейки междувременно кратко спускане право надолу по стръмната скала с доста сложен завой. В средващите клипове можете да видите две различни минавания на тази скална пътека:

Може би ви се струва, че не е толкова страшно, че камерата променя наклона, широчината или нещо подобно? Едва ли някой, който не е бил на място, може да каже със сигурност, но ето още един видеоклип от Vital MTB, който е заснет с камера от каската:

А вие бихте ли се пробвали?

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>