Начало Пътеки По пътеките Ком-Емине 2018 с Uzana Runs
Ком-Емине 2018 с Uzana Runs
Написано от Любомир Ботушаров, Uzana Runs    Петък, 21 Декември 2018 18:07    Печат

През годините сме чели много вдъхновяващи пътеписи за Ком-Емине, гледали сме безброй снимки, станахме свидетели на невероятни рекорди по легендарния маршрут, следващ билото на Балкана. С новите технологии обаче, с младото поколение приключенци, идват и нови форми на разказ за тези неповторими преживявания. Момчетата от Uzana Runs - Иван Александров, Калин Митев, Виктор Христов и Александър Александров, които през 2018 г. преминаха по маршрута за десет дни, решиха да представят пътешествието си във видеоформат и ви гарантирам, че няма да усетите как ще минат тези 30-ина минути!

Uzana Runs: Филм за нашето велоприключение по маршрута Ком-Емине. Десет дена на интензивно каране, бутане и носене, слънце, вятър, мъгла и дъжд - всичко това ни се случи, докато препускахме по билото на Балкана. Също така не спирахме да се наслаждаваме невероятните гледки, на които ставахме свидетели. Надяваме се да ви хареса!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 21 Декември 2018 20:24 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори