Начало Пътеки По пътеките Балканче 2014 - ден 10
Балканче 2014 - ден 10
Написано от Любомир Ботушаров    Неделя, 08 Март 2015 14:58    Печат


Приключваме тура с лежерна разходка из централната част на столицата, облекли сме се официално и се снимаме пред основните държавни здания като парламент, президентство и т.н. Истински туристи, за които никак не може да се предположи, че са прекарали последните девет дни в някои от най-дивите кътчета на България, по някои от най-хубавите пътеки  и по други, които са от най-трудните.


Мисълта, че от утре всеки отново ще е зад компютъра, на работното си място, че няма да започнем поредния ден на две колела, все още  изглежда абстрактна, но и все по-ясна. Хубавото е, че тези и още много планини и пътеки са тук през цялата година и само от нас зависи кога отново ще се впуснем в дебрите им, за да търсим нови маршрути или да караме по някои от любимите ни места.

Готови ли сте и вие за подобни приключения?

Снимки: Владимир Русев


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Неделя, 08 Март 2015 19:26 )
 

Стани сътрудник на MTB-BG.com

Ако желаете ваши материали да бъдат публикувани в MTB-BG.com, ето няколко лесни начина да ни ги изпратите:

ИЗПРАТИ СТАТИЯ

Сложете текстов файл и снимки в архив (zip или rar) и ни ги изпратете, като използвате линка вляво. Във файла напишете вашето име или псевдоним. Ако ползвате снимки от други автори, задължително е те да са дали разрешение за публикуването им в MTB-BG.com и да са споменати имената/псевдонимите им.


ИЗПРАТИ СНИМКИ

Ако желаете да изпратите отделни снимки (до 5 бр.), най-лесно е да запишете автора и заглавието на снимката като име на файла (например: "ivan-ivanov_zalez-nad-Rila.jpg") и да ги изпратите, като използвате линка вляво. Ако желаете да изпратите повече снимки (над 5 бр.), най-добре е да ги сложите в архив (zip или rar) и да го изпратите, като използвате линка вляво. Можете в името на архива да посочите автора и заглавие за албума (например: "ivan-ivanov_karane-v-Rila.zip") или да включите в архива текстов файл, където да добавите име/псевдоним, заглавия и описания на снимките. Ако не сте автор на снимките, задължително е да имате разрешение от автора за публикуването им в MTB-BG.com и да посочите неговото име/псевдоним.


ПОВЕЧЕ...

Ако желаете да разгледате всички начини, по които можете да ни изпращате материали за публикуване, натиснете линка вляво.

Партньори