Начало Пътеки Видео от пътеките Пътеката от Манчова чешма до с. Марково
Пътеката от Манчова чешма до с. Марково
Написано от Валентин Манолов, Любомир Ботушаров    Четвъртък, 25 Октомври 2018 09:00    Печат

Когато чуя за с. Марково край Пловдив, веднага се сещам за 24-часовия маратон, който преди доста години се провеждаше там. Може би затова и пътеката ми изглежда позната - мисля, че част от нея беше включена тогава в трасето, но спомените ми са избледнели и не съм 100% сигурен. Затова по-добре прочетете описанието на автора под видеото и я търсете по него.

Пътеката започва от местност Манчова чешма, минава през Ловен дом и завършва при последните къщи в селото. Пътеката е почти изцяло flow и е подходяща е както за напреднали, така и за начинаещи. От Марково до Манчова чешма се стига на ход (въртене по главния път) точно за 15 минути, така че съвсем спокойно може да се повтори неколкократно в рамките на един ден. :) Надяваме се да ви хареса!

Not So Smooth Riders е група от планински колоездачи, които кръстосват пътеките из българските планини. За да следите редовно приключенията им, абонирайте се за канала им в Youtube.



Add this to your website

Коментари

avatar helikaon
0
 
 
Може ли да споделите малко повече инфо къде точно е началото на тази пътека. Някъде от поляната ли тръгва? Опитах се да я намеря този укиенд, но май хванах някаква друга доста по кратка.
avatar admin
0
 
 
Във Facebook един човек написа, че началото не било от Манчова чешма, а от Сухата чешма, но аз лично не познавам района достатъчно добре, за да кажа дали е вярно или не.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Четвъртък, 25 Октомври 2018 09:27 )
 

Партньори