Начало Пътеки Видео от пътеките Пътеката от Гела към Широка лъка със Стоян Върбанов
Пътеката от Гела към Широка лъка със Стоян Върбанов
Написано от Любомир Ботушаров    Понеделник, 08 Октомври 2018 17:52    Печат

Когато живееш в Смолян, какъвто е случаят с един от най-бързите карачи в дисциплините спускане и ендуро - Стоян Върбанов, в радиус до 50 км имаш на разположение някои от най-добрите и разнообразни пътеки и трасета в България.

Пътеката от следващото видео не за пръв път влиза на страниците на МТБ-БГ. Аз лично я карах за първи път през 2016 г. по време на десетата, юбилейна Перпендикулярна вселена. Така че за GPS следа мога да препратя към файла от нея, ден пети, но я бях извадил и отделно по повод на един друг видеоклип, в който се вижда, че тогава началото ѝ беше малко по-различно. 

Както и да е, през лятото на 2018 г. отново карах по нея като част от програмата на обучителния лагер с Biking Tours в Пампорово и се убедих, че е все така трудна, технична и хубава, даже е поизровена на места от мотори, вода или двете заедно, така че трябва да се кара с повишено внимание след средата. Но във всички случаи това е пътека, която всеки любител на АМ/ендуро карането трябва да пробва, рано или късно. И като се има предвид съдбата на много пътеки в България, по-добре не отлагайте твърде много! ;)

А сега, видео!

Реклама


Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 08 Октомври 2018 21:51 )
 

Партньори