Начало Пътеки Видео от пътеките Сливен | Пътеката на лешоядите
Сливен | Пътеката на лешоядите
Написано от Любомир ботушаров, Драгомир Стефанов    Петък, 08 Юни 2018 11:36    Печат

Поредната добра пътека над Сливен, представена от велоклуб Blue Rock

След като пътеката от вр. Кутелка предизвика голям интерес сред читателите ни, велоклуб Blue Rock представиха още една скъпоценност в Сливенския Балкан. Ето няколко думи от тях:

Днес представяме втората пътека от Големия шлем - „Плочника“ или по известна като „Лешоядите“. :) Започва точно под клетката на лешоядите, които е любопитно да разгледате. Игрив сингълтрак, завършващ с открит бърз участък. Достъпът отново е много лесен - с кола, трансфер от лифта или на самоход.

Gps следа: https://www.strava.com/activities/1618783582

Един от най-новите МТБ клубове в България, сливенският Blue Rock, започна отскоро интересна поредица във Facebook страницата си. Всеки вторник те ще представят по една пътека от района, заснета с видео, заедно с gps следа и кратко описание. Така че очаквайте още интересни клипове от тях!

Реклама


Add this to your website

Коментари

avatar лю6oмиp димитpoв
0
 
 
Много добра пътека, днес я карах ! Не е от най-екстремните които съм карал, но не е от леките. Задължително бих се връщал там за приключения и се превърна една от любимите ми пътеки. :) Само внимавайте с кучетата от една вила(в долната част на маршута), когато навлезете във вилна зона, там давам газ ха-ха-ха. :)
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Петък, 08 Юни 2018 11:51 )
 

Партньори