Начало Пътеки Видео от пътеките По търновските пътеки, част 5
По търновските пътеки, част 5
Написано от Любомир Ботушаров    Събота, 02 Декември 2017 12:27    Печат


По номенклатурата на автора Петър Петров, този видеоклип е „Вторнично каране, част 3“. При нас обаче го завеждаме в картотеката като пета част, защото вече сме публикували четири други клипа от пътеките край Търново (можете да ги гледате в същата рубрика), все от същия автор, който за самото каране казва: „Беше мъгливо, кално и студено, но се получи доста добре.“ Автор на снимката е Орлин Джомов.

Конкретно тази пътека беше част от първото българско ендуро състезание в Ксилифор - Enduro Warriors Challenge, което се проведе през есента на 2013 г. Тогава тя беше втори етап. До началото ѝ може да се стигне или по черен път, започващ от района на телевизионната кула близо до Арбанаси, или с бутане отдолу - по пътя от Велико Търново  към м. Ксилифор при първата чешма се тръгва вляво и веднага след това вдясно.

Реклама


Ако желаете да изпратите видеоклип за тази рубрика, тук е описано къде и как можете да го направите: http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/trails-video/4774-trails-video-intro.Add this to your website

Коментари

Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 04 Декември 2017 15:16 )
 

Партньори