Начало Пътеки Видео от пътеките Кокалянски манастир - Дяволски мост
Кокалянски манастир - Дяволски мост
Написано от Любомир Ботушаров, Sartor    Петък, 29 Септември 2017 08:37    Печат

Sartor и MacLeod ни показват актуалното състояние на една от най-популярните и обичани пътеки в близост до София - тази през Кокалянския манастир към Дяволския мост. Това е и един от първите маршрути изобщо, описани на страниците на МТБ-БГ. Признаваме си, че отдавна не сме карали по нея, но се надяваме още тази есен да поправим този пропуск. Направете го и вие, ако не сте се сещали скоро за нея.

Видеото ни напомни и за това, че към цитирания маршрут вече имаме и GPS следа, записана от Стоян Пейчинов, за което му благодарим. Имайте предвид обаче, че тази следа не следва 100% описанието на маршрута, защото Танеца не е успял да намери скритата пътека над манастира. Изглежда началото ѝ вече е много обрасло и съвсем невидимо, макар че в горния клип Sartor и MacLeod започват карането точно по нея.

Реклама


Ако желаете да изпратите видеоклип за тази рубрика, тук е описано къде и как можете да го направите: http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/trails-video/4774-trails-video-intro.Add this to your website

Коментари

avatar sartor
0
 
 
Ами всъщност беше отбелязано началото на пътеката с един доста разбит капак на от буре, подпрян точно на началото на пътеката. Също така покрай едно от дърветата беше закована една дървена стрелка, трудно забележима, ако не се взирате в дърветата.
Моля, влезте в профила си, за да публикувате коментар
Последна промяна ( Понеделник, 27 Ноември 2017 10:17 )
 

Партньори